Marineret kyllingefilet med bulgursalat


KYLLINGEFILET, opskrift marineret kyllingefilet med bulgursalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 kyllingefileter
Marinade
3 revede eller hakkede fed hvidløg
4 spsk. rapsolie
1-2 spsk. sambal oelek
2 spsk. balsamicovineddike
1 spsk. japansk soja
2 spsk. Dansukker Rørsukker Flormelis
Bulgursalat
3 dl grov bulgur
1 rødløg
4 spsk. rapsolie
2 spsk. balsamicovineddike
2 spsk. Dansukker Rørsukker Flormelis
1 knsp. salt
2 dl hakket persille
1 mango i tern
12 halverede cocktailtomater

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland ingredienserne til marinaden sammen. Læg kyllingefileterne og marinaden i en kraftig plastikpose, og luk den til. Lad kødet hvile i køleskab et par timer.
Tilbered bulguren efter anvisningerne på emballagen. Pil rødløget, og skær det i tern. Bland olie, vineddike, flormelis og salt, og hæld blandingen i bulguren. Rør rundt. Tilsæt løg, persille, mango og tomat. Stil bulgursalaten koldt indtil servering.
Steg eller grill kyllingefileterne. Server kyllingefileterne med bulgursalaten og kogte grøntsager, f.eks. broccoli eller bønner.