Marinerede kartofler med ferskrøget laks


Marinerede kartofler med ferskrøget laks - opskrifter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 kg nye kartofler
Marinade
2 spsk. rapsolie
2 spsk. hvid balsamicovineddike
1 spsk. Dansukker Rørsukker Flormelis
1 knsp. salt
1/2 tsk. groftmalet sort peber
1/2 dl finthakket dild
1/2 dl finthakket persille
1/2 dl finthakket basilikum
1 dl fintstrimlet salatløg
Sauce
1 spsk. Colmans sennepspulver
2 spsk. Dansukker Rørsukker Flormelis
1 knsp. salt
2 dl cremefraiche
Pynt
1 dl høvlet parmesanost
2-300 g ferskrøget røget laks i tynde skiver

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Begynd med saucen. Bland alle ingredienser sammen, og rør, til der ikke er flere klumper. Stil den koldt.
Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål. Vask kartoflerne, og kog dem. Hæld kartoffelvandet fra. Læg kartoflerne i skålen med marinade, og rør rundt. Drys osten over. Server kartoflerne med laks og sauce.