Lynstegt kylling


Lynstegt kylling - kyllingeopskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 kyllingefileter
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
150 g babymajs
200 g champignon
1 lille courgette
2 dl cashewnødder
Marinade
1/2 dl olie
2 spsk kinesisk soja
saft af 1 lime
2 spsk Rørsukker
2 spsk frisk revet ingefær
3 fed presset hvidløg
Sovs
1 rød peberfrugt
4-5 fed hvidløg
1/2 dl Sukker
1 dl vand
1/4 dl hvidvinseddike

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Begynd med at tilberede sovsen. Peberfrugten udkernes, og den og hvidløgsfedene hakkes fint. Giv vand, sukker og eddike et opkog. Tilsæt de hakkede grønsager, og lad dem få et opkog. Stilles til afkøling.
2. Bland ingredienserne til marinaden. Skær kyllingekødet i tern, og læg det i marinaden. Stilles i køleskab i mindst 2 timer.
3. Skær champignonerne i skiver. Skyl courgetten og peberfrugten, og fjern kernerne. Skær dem i strimler. Skær babymajsene over.
4. Svits champignonerne i lidt fedtstof. Tilsæt courgette, peberfrugt og babymajs, og svits det let. Tag det op, og stil det til side.
5. Steg kyllingekødet. Kom grønsagerne i, og varm det hele godt igennem. Drys nødder over, og server med sovs og kogt ris eller pasta.