Let sommer menu


SOMMER MENU, Opskrift på lækker Let sommer menu

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Sommerbowle:
2 1/2 dl appelsinjuice
2 1/2 dl ananasjuice
2 1/2 dl mangojuice
33 cl mineralvand med citrus
2 1/2 dl mørk rom
1/2 dl Rørsukker
banan i skiver
jordbær i skiver
melonstykker
isterninger
Sommerkylling:
4 kyllingefileter
Marinade:
1 spsk blandede friske krydderurter
1/4 tsk stødt eller revet muskatnød
2 fed finthakket hvidløg
1/2 dl meget finthakket løg
1 spsk Rørsukker
1 spsk vineddike
2 spsk olie
1 spsk limesaft
1 finthakket chilipeber
1/2 tsk salt
1/4 tsk stødt sort peber
Farindessert:
1 bæger cremefraiche
2-3 dl Brun Farin
3/4 dl rom

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Sommerbowle
Sommerkylling:
1. Bland alle ingredienser til marinaden. Vend kyllingestykkerne i marinaden, og stil det i køleskab i 12-24 timer.
2. Grilles.
Serveres med brød og salat.
Farindessert:
1. Pisk cremefraichen. Hæld rom over farinen.
2. Læg cremefraiche og farin i lag i portionsskåle. Stilles koldt inden serveringen.