Lammeculotte med citrondampede grøntsager


Lammeculotte med citrondampede grøntsager opskrifter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g lammeculotte
1-2 fennikler
1-2 courgetter
Et par kviste frisk timian
Et par kviste frisk rosmarin
2 fed hakket hvidløg
1 rødløg
1 1/2 spsk. Rørsukker
Saft fra 1 citron eller lime
Salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Ovnen indstilles på 150º.
Fenniklen skæres i ca. 1 cm tykke skiver fra top til bund. Courgetten skæres i ca. 3 cm tykke skiver. Rødløget skæres i både.
Grøntsagerne lægges i et ildfast fad. Timian, rosmarin, hvidløg, sukker og citronsaft kommes over. Fadet dækkes med sølvpapir og sættes i ovnen 30-40 minutter, til grøntsagerne er møre.
Culotten krydres med salt og peber, brunes på en varm pande med lidt olivenolie og sættes i ovnen ved 150º i et ildfast fad ca. 15-20 minutter.
Culotten skal herefter hvile i 7 minutter. Til retten serveres f.eks. Mango-papaya relish (se opskrift).