Lakseruller med sherrysauce


Lakseruller med sherrysauce - lakseopskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
16 skiver koldrøget laks
2 pastinakker
4 avocadoer
saften af 2 citroner
2 spsk Dansukker Mørk Sirup
4 spsk. olivenolie
Sauce
1 dl soja
1/2 dl sherry
2 spsk. Dansukker Rørsukker
1 revet eller finthakket fed hvidløg
Pynt
salatblade
citronbåde

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland ingredienserne til saucen, og lad den stå en times tid ved stuetemperatur. Rør i den en gang imellem, så rørsukkeret opløses helt.
Stil ovnen på 225 grader. Skræl pastinakkerne, og skær dem i stave, der er et par millimeter tykke. Læg stavene i en plastikpose, og hæld citron, olie og sirup ved. Luk posen og ryst den, så stavene blandes godt med olieblandingen. Læg dem op i et ildfast fad eller form, og bag dem i ovnen i 8-10 min.
Halvér avocadoerne, fjern stenene, og skrab kødet ud. Mos frugtkødet med saften fra citronerne. Bred lakseskiverne ud på et skærebræt. Læg lidt avocadomos på hver lakseskive, og anbring et par pastinakstave oven på. Rul lakseskiverne sammen. Læg lidt salatblade på asietter, og læg lakserullerne ovenpå. Garner med citron. Serveres med sherrysaucen.