Laks med peberrodssauce


Laks med peberrodssauce - opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Ca. 800 g laksefilet uden skind
Marinering
100 g salt
2 løg
Lage
1 l vand
4 dl eddike
1 dl Sukker
1 løg
2 laurbærblade
1 spsk hel sort peber
Sauce
2 dl creme fraiche, gerne mager
2-3 spsk revet peberrod
1 spsk eddike
1 tsk Flormelis
1/2 dl finthakket purløg
1/2 dl karse

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær laksen i 2 cm tykke skiver. Pil løgene, skær dem i skiver og læg dem i en kraftig plastpose sammen med laks og salt. Luk posen, og læg den i køleskab 1 time.
Bland ingredienserne til lagen, og kog dem 30 minutter under låg. Læg laksen i, og tag gryden fra varmen. Lad laksen ligge i lagen, til den er kold.
Bland ingredienserne til saucen. Server laksen med saucen og nye kartofler.