Lækker pasta menu


PASTA MENU, Opskrift på Lækker pasta menu

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Tomattærte:
75 g smør eller margarine
75 g hytteost
2 1/4 dl hvedemel
Fyld
24 cherrytomater
2 æg
2 dl fløde
2 dl revet ost
1/4 tsk sort peber
1 tsk Rørsukker
1 tsk salt
Pasta med valnøddesovs:
300 g pasta efter eget valg
vand
salt
1 spsk smør eller margarine
Sovs:
75 g finthakkede valnøddekerner
25 g smør eller margarine
2 fed presset hvidløg
2 dl fløde
1/2 tsk salt
1/4 tsk sort peber
1 tsk Rørsukker
1/2 dl finthakket persille
Pynt:
friske krydderurter
asparges
melon
Kanelis med varm æblesaft:
2 æg (pasteuriserede)
3/4 dl Flormelis
1 tsk Vaniljesukker
1 tsk stødt kanel
2 dl piskefløde
æblesaft:
1 dl vand
1 dl koncentreret æblesaft
3/4 dl Sukker
1 æble

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Tomattærte:
1. Bland alle ingredienser til dejen. Tryk den ud i 4 portionsforme eller en større tærteform. Prik dejen med en gaffel, og stil formen i køleskab i 30 minutter. Den store form forbages i 10 minutter og de små forme i 5 minutter ved 200°.
2. Fordel tomaterne i formen/formene. Bland de øvrige ingredienser, og hæld blandingen over tomaterne.
3. Bages i 15-20 minutter. Serveres lun.
Pasta med valnøddesovs:
1. Smelt fedstoffet til sovsen i en kasserolle. Kom hvidløg og valnødder i, og svits dem hurtigt. Kom fløde, salt, peber og rørsukker i, og lad det simre, til sovsen er tilpas tyk. Rør persille i.
2. Kog pastaen som angivet på pakken. Hæld vandet fra, og tilsæt fedtstoffet. Rør godt. Fordel pastaen og den varme sovs på 4 tallerkener. Pynt med persille, asparges og melon.
Kanelis med varm æblesaft:
1. Pisk æg, Flormelis, Vaniljesukker og kanel skummende.
2. Pisk fløden stiv i en anden skål, og vend den i æggeblandingen. Hældes i en form, og stilles i fryseren i 4-5 timer.
3. Giv sukker, vand og koncentreret æblesaft et opkog. Skræl æblet, og skær det i små tern. Bland æblestykkerne i saften.
4. Fordel den varme saft på 4 tallerkener. Skær isen i 4 stykker, og læg den oven på saften.
Serveres straks.