Kyllingelever med valnødder i rødvinssky


KYLLINGELEVER, opskrift på Kyllingelever med valnødder i rødvinssky - opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4-500 g kyllingelever
2 pærer
50 valnødder
1 tsk. salt
2 knsp. hvid peber
Smør eller margarine til stegning
Sky
2 spsk. kyllingefond
1/2 dl rødvin
1/4 dl Dansukker Lys Sirup
1 dl vand
1 tsk. kartoffelmel
Pynt
Bacon

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens kyllingeleveren. Skyl pærerne og skær dem i både. Fjern kernehuset.
Steg leveren i smør på en pande til den er svagt rosa. Krydr med salt og peber. Tag leveren af panden og hold den varm.
Steg pærerne knapt møre. Tag dem af panden og hold dem varme. Steg også valnødderne og tag dem af. Tilsæt samtlige ingredienser til skyen og giv det et hurtigt opkog.
Fordel det stegte på 4 tallerkner og hæld skyen over. Pynt med stegt bacon og frisk salat.
Leveren kan erstattes med kyllingefilet.