Kylling og pasta-suppe


KYLLING OG PASTA-SUPPE, opskrift på Kylling- og pastasuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
300 g kyllingefilet
1 rød peber
1 gul peber
1 porre
fedtstof
8 dl vand
2 bouillonterninger
50 g pasta
1/4 tsk hvid peber
1 tsk Rørsukker
1/4 tsk cayennepeber
persille
Kvarkcreme
1 1/2 dl kvark
1/2 dl cremefraiche
1-2 tsk karry
1/4 tsk Rørsukker
1/2 tsk salt

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Skær kyllingekødet i små stykker. Fjern kernerne fra peberfrugterne. Skyl porren, og skær peberfrugter og porre i strimler. Bland alle ingredienser til cremen, og stil den køligt indtil servering.
2. Steg kødet og grøntsagerne i lidt fedtstof i en gryde. Hæld vand og bouillonterninger i. Tilsæt sukker, hvid peber og cayennepeber. Læg pastaen i, og kog suppen, til pastaen er færdig.
3. Drys persille over. Fordel suppen i 4 tallerkener, og læg en klat creme i hver.