Krydret kylling med safranris


KRYDRET KYLLING, opskrift Krydret kylling med safranris

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 kyllingefileter
Marinade
1 løg
1 fed hvidløg
1 tsk salt
1 knivsp hvid peber
3 spsk olie (gerne olivenolie)
1/2 dl vand
1 spsk kinesisk soja
2 spsk Brun Farin
1 spsk sambal olek (stærk chilipuré) fedtstof til stegning
4 portioner ris
(læs på risposen)
1/2 g safran
1 tsk Sukker - salt

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Bland alle ingredienser til marinaden i en skål. Læg kyllingefileterne i og stil skålen i køleskabet i ½-1 time.
2. Brun kyllingefileterne i fedtstof. Hæld resten af marinaden over sammen med en ½ dl vand. Lad det simre under låg i ca. 10 min.
Risene koges efter anvisningen på posen, men tilsæt ½ g safran, 1 tsk sukker og lidt salt i vandet.
Servér de ny-stegte kyllingefileter med safranrisene, citronbåde samt kogte grønne bønner.