Kreolsk Festgryde


KREOLSK FESTGRYDE, Opskrift på Kreolsk Festgryde

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(10 personer)
1 kg svinefilet
3-400 g kabanosse eller anden krydret pølse
6 dl piskefløde
2 bouillonterninger
2 dl mælk + 2 spskf. hvedemel
1/2 tskf. salt
1 tskf. groftkværnet sort peber
1 spskf. blandede krydderurter
2 tskf. Rørsukker
1 rød peber
300 g saltagurk
200 g sorte oliven u/sten
1 glas syltede løg

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Puds svinefileten og skær den i 2 cm tykke skiver. Skær pølserne i 3-4 cm lange stykker. Brun pølserne uden fedtstof og læg dem over i en stegegryde. Brun kødet i det fedt, der nu er i stegepanden. Læg også det over i stegegryden.
2. Tilsæt fløden. Smuldr bouillonterningerne i. Rør melet ud i mælken og tilsæt blandingen. Krydr med krydderurterne, rørsukker, salt og peber. Lad simre under låg i 10 minutter.
3. Skær peberen i strimler og tilsæt den. Lad simre i endnu et par minutter.
4. Hak agurken eller skær den i strimler. Tilsæt agurk, oliven og syltede løg.
Varm gryden inden servering. Servér med kogt ris.