KALKUNBRYST, opskrift på Kalkunbryst med rabarberchutney og pinje-ris
|
Tilberedningstid:
Ikke angivet
|
|
Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Chutney 300 g rabarber 1 æble 1/2 rød chili 1 lille løg revet skal af 1/2 citron 1 spsk. olie 3 spsk. hvidvinseddike 3 spsk. Dansukker Cane Syrup/Rørsukker Sirup 1/2 tsk. salt 2 knsp. sort peber 1 tsk. karry 600 g kalkunbryst smør eller margarine salt, peber Ris 3 dl langkornede ris 6 dl vand 1/2 tsk. salt 50 g pinjekerner 1 groftrevet gulerod
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skyl rabarberne, og skær dem i 2-3 cm lange stykker. Skræl, udkern og skær æblet i tern. Skyl, udkern og skær chilien i fine tern. Pil løget, og skær det i tern. Varm olien op i en gryde, og svits løget. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad blandingen simre i 5 minutter. Skyl kalkunbrystet i koldt vand. Dup det tørt med køkkenrulle. Opvarm stegefedtet på en stegepande, og brun kødet på alle sider. Krydres med salt og peber. Lægges i et ildfast fad og steges færdigt ved 125° i ca. 30 minutter. Kog risene efter anvisningen på emballagen. Rist pinjekernerne på en tør stegepande. Bland pinjekernerne og den revne gulerod i risene. Serveres straks sammen med kødet og chutneyen.
|
|