Grillede laksekoteletter med krydderurtesauce


LAKSE-KOTELETTER, opskrift Grillede laksekoteletter med krydderurtesauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 laksekoteletter a 150 g
Marinade
saft og skal af 1/2 limefrugt
2 spsk olie
1-2 spsk Dansukker Brun Farin
1 tsk salt
1-2 knsp sort peber
Sauce
1 dl minifraiche
1 dl kvark
revet skal af 1/2 limefrugt
2 dl skrællet, udkernet agurk i tern
1/2 dl finthakket purløg eller salatløg
1/4 dl finthakkede kapers
1/4 dl finthakket dild
1/4 dl finthakket persille
1 spsk finthakket oregano
1 tsk Dansukker Flormelis

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Marinade
Bland ingredienserne til marinaden sammen. Skyl laksen, og læg den i en plasticpose. Hæld marinaden over, og læg posen et koldt sted i 1-2 timer, hvorefter koteletterne grilles.
Sauce
Bland alle ingredienser sammen, og stil blandingen koldt i mindst en time for at fremhæve smagen.