Forelskede jomfruhummere


JOMFRUHUMMERE, Forelskede jomfruhummere - skaldyr

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
4-6 kogte jomfruhummere
1 løg
10 g smør
0,5 dl tør hvidvin
0,5 tsk dijonsennep
1-2 spsk tomatpuré
2-3 tsk Lys Muscovadoråsukker
1 tomat
1 dl kaffefløde
Servering
Kogte ris og salat

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens jomfruhummerne, glem ikke kødet i kløerne og hovedet. Skær halekødet i små stykker.
Skold og flå tomaten. Skær tomatkødet i terninger og fjern kernerne.
Pil og hak løget. Svits det mørt i smør. Tillsæt vin, tomatpuré, sennep, fløde og Muscovadoråsukker og kog det op. Bland jomfruhummerkødet og tomat i og smag til med salt og peber.
Anret ris på to tallerkener. Fordel hummerblandingen rundt om risene. Server salat, hjertebrød og kølig hvidvin til.