Farverig vegetar menu


Farverig vegetar menu - opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Tomatsalat:
6-8 tomater i skiver
1-2 hakkede rødløg
2 spsk finthakket persille
Dressing:
1 spsk vineddike
1/2 tsk dijonsennep
1/4 tsk salt
2 tsk Lys Sirup
1 tsk basilikum
1 fed presset hvidløg
3 spsk god olie
Spinatimbaler med svampesovs:
250 g spinat
4 æg
1 spsk hvedemel
3 dl fløde
2 dl revet ost
1 tsk urtesalt
1 tsk Brun Farin
1/4 tsk sort peber
smør eller margarine
Sovs:
200 g svampe efter eget valg
1 dl finthakket løg
2 spsk smør eller margarine
2 tsk hvedemel
2 tsk kinesisk soja
1 tsk Brun Farin
1 tsk urtesalt
1/4 tsk sort peber
1 dl grønsagsbouillon (terning)
3 dl fløde/mælk
Virginiabananer:
4-8 bananer
1 spsk smør eller margarine
1/2 tsk stødt ingefær
1/2 dl Brun Farin
1 dl hakkede hasselnødder
saften af 1 citron

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Tomatsalat:
1. Bland alle ingredienser til dressingen.
2. Læg tomaterne på 4 asietter, og fordel de hakkede løg ovenpå. Drys med persille og fordel dressingen over salaten. Server godt brød til.
Spinatimbaler med svampesovs:
1. Smør 4 ildfaste portionsskåle. Hak spinaten (hvis der anvendes frossen spinat, skal den dryppe godt af).
2. Pisk æg, hvedemel, urtesalt, farin, peber, ost og fløde sammen. Bland spinaten i. Fordel blandingen i skålene.
3. Bages i vandbad i en 200° varm ovn i ca. 20 minutter.
4. Skær svampene i skiver eller små stykker. Svits svampe og løg i fedtstoffet. Tilsæt salt, farin og peber. Sigt melet i, og tilsæt bouillon og fløde/mælk. Lad det simre i 5 minutter.
Server timbalerne og sovsen med friskkogte kartofler.
Virginiabananer:
1. Smør et ildfast fad. Skræl bananerne, og skær dem over på den lange led. Læg dem i fadet. Drys med ingefær, farin og hakkede nødder, og dryp citronsaft på.
2. Bages i en 250° varm ovn i 3-5 minutter.
Serveres med lidt cremefraiche, vanilleis eller letpisket flødeskum.