Exotisk menu


Exotisk menu opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Marinerede kyllingefileter med grønsagsris
4 kyllingefileter
Marinade:
saften af 1 citron
4 spsk Rørsukker
2 spsk tomatpuré
1 spsk sennepspulver
Grønsagsris:
4 portioner ris - vælg din yndlingsris
1 dl majs
2 dl små, fine broccolibuketter
1 rød peberfrugt
1 tsk karry
salt
Saffransuppe med frugt
4 dl æblejuice
1 dl hvidvin
1/2 dl friskpresset citronsaft
1 1/2 dl Rørsukker
1/4 g saffran
2 spsk calvados (kan udelades)
1 l årstidens frugt og/eller bær

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Marinerede kyllingefileter med grønsagsris
1. Bland ingredienserne til marinaden. Læg kyllingefileterne i marinaden, og stil det i køleskabet i 3-4 timer. Fileterne steges eller grilles.
2. Kog risen som angivet på pakken.
3. Fjern kernerne fra peberfrugten, og skær den i små tern. Svits broccoli i olie med karry, til den er blevet lidt mør. Kom rød peber og majs i, så de bliver varme.
4. Bland grønsager og ris. Fordel risen på 4 tallerkener, og læg kyllingefileterne oven på.
Serveres straks med en frisk blandet salat til.
Saffransuppe med frugt
1. Giv alt undtagen frugt/bær og calvados et opkog. Stilles i køleskab, suppen skal serveres iskold.
2. Ved serveringen lægges de skyllede frugtstykker og/eller bær i suppen.