Couscous med glaserede auberginer


COUSCOUS, lækker Couscous med glaserede auberginer opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 pers. ved servering som tilbehør
1/2-1 aubergine skåret i 2x2 cm tern
(du kan også bruge bønner eller champignon i skiver)
2 hakkede skalotteløg eller
1 dl anden type hakkede løg
1-2 fed hakkede hvidløg
1/2 hakket rød chili
3 spsk. olivenolie
2 spsk. Lys Sirup
1 dl couscous
1 spsk. hakket frisk mynte
2 spsk. hakket bredbl adet persille
Salt og peber
Saft fra 1/2 citron
1/2-1 dl vand

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Olien varmes op på en pande, og grøntsagerne sauteres godt heri. Tilsæt løg, hvidløg og chili. Sauter det hele i ca. 1 minut.
Sirup hældes over og røres godt sammen med de øvrige ingredienser på panden. Couscous, citronsaft og vand blandes i. Retten er færdig, når al væske er opsuget af
Couscous’en – det tager et par minutter. Smag til med salt og peber.
Inden servering vendes mynte og persille i retten. Retten kan serveres som selvstændig grøntsagsret eller som garniture.
Den er særlig god til f.eks. fisk eller lam. Forkogt pasta eller forkogt ris kan bruges i stedet for couscous.