COUSCOUS, lækker Couscous med glaserede auberginer opskrift
|
Tilberedningstid:
Ikke angivet
|
|
Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 pers. ved servering som tilbehør 1/2-1 aubergine skåret i 2x2 cm tern (du kan også bruge bønner eller champignon i skiver) 2 hakkede skalotteløg eller 1 dl anden type hakkede løg 1-2 fed hakkede hvidløg 1/2 hakket rød chili 3 spsk. olivenolie 2 spsk. Lys Sirup 1 dl couscous 1 spsk. hakket frisk mynte 2 spsk. hakket bredbl adet persille Salt og peber Saft fra 1/2 citron 1/2-1 dl vand
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Olien varmes op på en pande, og grøntsagerne sauteres godt heri. Tilsæt løg, hvidløg og chili. Sauter det hele i ca. 1 minut. Sirup hældes over og røres godt sammen med de øvrige ingredienser på panden. Couscous, citronsaft og vand blandes i. Retten er færdig, når al væske er opsuget af Couscous’en – det tager et par minutter. Smag til med salt og peber. Inden servering vendes mynte og persille i retten. Retten kan serveres som selvstændig grøntsagsret eller som garniture. Den er særlig god til f.eks. fisk eller lam. Forkogt pasta eller forkogt ris kan bruges i stedet for couscous.
|
|