Ceviche med ananassaft


Ceviche med ananassaft - opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
200 g laks
200 g hvid fisk
eller
400 g fisk med fast kød, f.eks. kuller, torsk, sej
Marinade
1 hakket skalotteløg eller purløg
1 dl ananassaft
saft og skal fra 1 lime
1/2 hakket grøn chili
1 spsk. Rørsukker
1 tsk. hakket persille
1 tsk. salt
1/2 tsk. peber
Pynt
1/2 dl kokosflager

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Fisken renses for skind og ben og skæres i 1x1 cm store tern.
Alle ingredienser, undtagen kokosflager og fisk, røres sammen til en marinade, der hældes over fisken.
Retten stilles i køleskab mindst 1 time og højst 5 timer inden servering.
Portionsanrettes flot i martiniglas og drysses med kokosflagerne lige inden servering.