Cajun rice


CAJUN RICE, opskrift Cajun rice - risret opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 spsk fedtstof
1 finthakket løg
1 stilk hakket bladselleri
1 hakket rød peberfrugt
1-2 grønsagsbouillonterninger
3 dl langkornede ris eller vilde ris
7 dl vand
2 spsk cajunketchup eller almindelig ketchup
1 spsk Brun Farin
1/2 tsk stødt ingefær
1/2 tsk worcestersovs
1 tsk urtesalt
1 dl røde konserverede bønner
1 knivspids cayennepeber
Cajunris bliver ekstra mættende og lækre, når de serveres med grønsager og bønner.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Smelt margarinen i en kasserolle.
2. Svits løg, selleri og peberfrugt ved svag varme, uden at de tager farve.
3. Tilsæt ris, vand og bouillonterninger samt krydderier.
4. Koges i ca. 20 minutter, til vandet er kogt væk.