Broccoli-cappuccino


BROCCOLI CAPPUCCINO, opskrift på Broccoli-cappuccino

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 hakkede skalotteløg
2 mellemstore kartofler
2 spsk. olie
2 tsk. Rørsukker
7 1/2 dl vand
2 grøntsagsboullionterninger
200 g frisk eller frossen broccoli
1 dl kaffefløde 13%
3 dl mælk
Salt og peber

Sådan tilberedes opskriften
Kartoflerne skrælles, skæres i mindre stykker og svitses i en gryde sammen med løg og olie. Sukker, vand og boullionterninger tilsættes. Lad suppen koge i 10 minutter, inden broccolien lægges i og koges med i yderligere 5 minutter.
Suppen blendes, til den er jævn. Tilsæt mælk og fløde. Smag til med salt og peber.
Lige inden servering piskes suppen med piskeris eller elpisker, til den skummer.
Server med madmuffins eller nyristede skiver af baguette smurt med pesto og creme fraiche. Hvis suppen serveres som forret, er den halve portion rigeligt. Du kan erstatte broccoli med blomkål, hvis du vil variere suppen.