Æblespætte i mikroovn


ÆBLESPÆTTE, opskrift på Æblespætte i mikroovn

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2 æbler
1/2 porre
2 spsk smør
2 tsk karry
600 g rødspættefilet
1 tsk salt
1 knivsp frisk sort peber
2 tsk Brun Farin
4 spsk æblejuice
1 tsk maizenamel

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Fjern kernehuset på æblerne og skær dem i tern med skræl på.
2. Rens og hak porren.
3. Læg halvdelen af æblerne og porrene i et fad til mikroovn. Læg halvdelen af smørret i klatter over, drys halvdelen af karryen over.
4. Tilbered på højeste effekt i mikroovnen i 2 min. Rør i blandingen og giv det yderligere 2 min.
5. Kom salt og peber på fisken. Strø brun farin over.
6. Rul fisken sammen og læg den i fadet. Kom resten af smørret over i klatter og strø resten af karryen over. Hæld æblejuicen blandet med maizenamel i.
7. Tilbered på højeste effekt 4-5 min. Formen skal være overdækket. Kom resten af løg- og æbleblandingen over og kog i 1-2 min. Servér med ris