Marokkansk Tomatsuppe


TOMATSUPPE, opskrift på Marokkansk Tomatsuppe opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 kg tomater
2 zittauerløg
4-5 fed hvidløg
1 citron
2 spsk. olivenolie
6 dl vand
1 spsk. Brun Farin
1 tsk. salt
1 spsk. harissa
frisk koriander eller persille

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skold og flå tomaterne, og skær dem i tern. Pil løg og hvidløg, og skær dem i tern. Pres saften af citronen.
Varm olien op i en gryde, og svits løget. Tilsæt tomater, citronsaft og vand. Lad suppen simre under låg i 20 minutter. Tilsæt farin, salt og harissa, og kog op igen. Smag til, og tilsæt evt. mere krydderi. Drys suppen med hakket koriander og persille ved serveringen.