Marokkanske Grillede rejer


GRILLEDE REJER, opskrift Marokkansk mad - grillede rejer

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 kg rejer med skal, 70/90
Marinade
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 spsk. olivenolie
1 rød peberfrugt i skiver
1-2 revne eller pressede fed hvidløg
1 spsk. friskpresset citronsaft
1/2 dl finthakket persille
1/2 tsk. Salt
Grønsagsblanding
400 g grønne bønner
1 rød peber i tern
3-4 fed hvidløg i skiver
12 sorte oliven
1 spsk. olivenolie
1/2 tsk. salt
2 knsp. groftmalet sort peber
1 tsk. Dansukker Mørk Muscovadoråsukker

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland alle ingredienserne til marinaden i en kraftig plasticpose. Læg rejerne i, og luk posen igen.
Marineres i køleskab i 1-2 timer. Bring vandet i kog, og tilsæt bønnerne. Lad koge i 2 minutter. Hæld vandet fra. Varm olien op på en stegpande. Svits hurtigt grønsager og oliven på panden. Drys med salt, peber og muscovadoråsukker. Fordel blandingen på fire tallerkener.
Grill rejerne 1 minut på hver side. Anret rejerne på bønneblandingen, og nyd retten straks.