Sogoki-chun med Chojang, kødboller med ingefærsauce


Sogoki-chun med Chojang, kødboller med ingefærsauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
400 g oksefars
1/4 dl soja
1 finthakket zittauerløg
2 revne fed hvidløg
1 spsk sesamfrø
1 spsk Dansukker Brun Farin
2 knsp sort peber
2 æg
olie til stegning
Sauce
1 dl sojasauce
1/4 dl Dansukker Lys Sirup
1 tsk revet, fersk ingefær
1 spsk sesamfrø
1½ tsk rød chili

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland ingredienserne til saucen sammen, og stil den i køleskab.
Bland samtlige ingredienser. Lad farsen stå koldt i 30 minutter. Form farsen til kødboller og steg dem i olie.