Shikumchiguk, spinatsuppe


SPINAT-SUPPE, opskrift på Shikumchiguk, spinatsuppe - lækker suppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
150-200 g kyllingefilet i tynde skiver
3 finthakkede salatløg
2 finthakkede hvidløgsfed
2 spsk sojasauce
1 spsk sesamfrø
2-3 knsp sort peber
1 spsk Mørk Muscovadoråsukker
1 1/2 spsk olie
1 1/2 l kyllingebouillon
350 g bladspinat

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland kylling, salatløg, hvidløg, sojasauce, sesamfrø, peber og muscovadosukker, og lad det hvile i 30 minutter.
Varm olien op på en stegpande, og tilsæt kyllingeblandingen. Svits til kødet har taget farve. Tilsæt bouillonen, og lad koge et par minutter. Tilsæt spinaten, og lad koge i yderligere et par minutter.