Kochujon med Chojang, farsfyldt chili med dip


Kochujon med Chojang, farsfyldt chili med dip

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
16 store røde chili
Farsen
250 g mager flæskefars
1 revet fed hvidløg
1 tsk revet, fersk ingefær
1 spsk Dansukker Brun Farin
4 finthakkede salatløg
1 spsk sesamfrø
1 spsk sojasauce
Panering
hvedemel
1 æg
Sauce
1 dl sojasauce
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 tsk revet, fersk ingefær
1 spsk sesamfrø
1½ tsk rød chili

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland ingredienserne til dippen sammen, og stil den i køleskab.
Bland alle ingredienserne, bortset fra chilierne. Skyl chilierne, og del dem på langs. Skrab alle kernerne bort. Form farsen til 32 aflange farsruller. Dyp først farsrullerne i melet, og derefter i sammenpisket æg. Læg en farsrulle i hver chilihalvdel.
Hæld 1 cm olie på en stegepande, og varm den op. Steg derefter de farsfyldte chili i 4-5 minutter. Læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Serveres sammen med dippen.