Kimchi, kålsalat


KIMCHI, dejlig opskrift på Kimchi, kålsalat - opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
900 g kinakål
3 spsk salt
1 porre i tynde skiver
4 revne eller pressede fed hvidløg
1 spsk hvidvinseddike
2 spsk Dansukker Lys Sirup
1 tsk revet, fersk ingefær
1 spsk rød chili

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kinakålen i fire stykker på langs. Skær derefter hvert stykke i 5 cm brede strimler.
Hæld 1½ liter vand i en stor skål, og tilsæt 3 spsk salt. Rør, indtil saltet er opløst. Tilsæt kinakålen. Læg en tallerken hen over, så kålen forbliver dækket af vandet. Lad kålen stå og trække i 12 timer. Hæld vandet fra. Bland de øvrige ingredienser i. Hæld det hele i en glaskrukke med låg, og lad det stå i rumtemperatur i 2 dage. Pres grønsagerne ned hver dag, så de forbliver dækket af væsken. Kimchien har nu fået en stærk og syrlig smag. Holdbarhed i køleskab: mindst 1 måned.