Nøddeposer


Nøddeposer - lækker opskrift på nøddeposer

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
8 stk.
1 kold butterdej
Fyld
2 spsk. rosiner
1 spsk. tørrede tranebær
2 spsk. rom
100 g valnødder
2 spsk. flydende margarine
1/2 dl Dansukker Rørsukker Flormelis
1 spsk. Dansukker Lys Sirup
1 tsk. Dansukker Vaniljesukker
Pensling
1 æg
Pynt
Dansukker Flormelis

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland rosiner, tranebær og rom i en skål, og lad blandingen stå i en time. Hak nødderne fint. Bland alle ingredienserne til fyldet sammen. Skær butterdejspladen ud i 8 lige store stykker. Fordel fyldet på dejstykkerne. Sno dem sammen til en "pose". Stil dem på en plade med bagepapir. Pensl "poserne" med pisket æg. Bages midt i ovnen ved 200° i ca. 20 minutter. Lad dem køle af på en rist. Drys lidt flormelis over "poserne" inden servering. Kan med fordel spises lune.