Nøddepakker


NØDDEPAKKER, opskrift på Nøddepakker

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
8 stk.
1 firkantet, kold butterdej
1 æggehvide
Fyld
2 spsk. rosiner
2 spsk. tørrede, finthakkede abrikoser
2-4 spsk. rom
50 g hakkede valnødder
1 spsk. Dansukker Brun Farin
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
3 knsp. Dansukker Vaniljesukker Fairtrade
1-3 knsp. Kanel
Pensling
1 æggeblomme
1 spsk. fløde

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Godt tilbehør til gløgg.
Læg rosinerne i en skål, og hæld rom over. Lad dem stå et par timer.
Bland alle ingredienserne til fyldet sammen. Rul butterdejspladen ud, og pensl den med pisket æggehvide. Skær 8 kvadrater ud. Fordel fyldet på disse, og fold dem sammen som en lille pakke. Pres dejen godt sammen, så den ikke går op. Pisk æggeblomme og fløde sammen, og pensl pakkerne. Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 20 minutter. Serveres lune.