Kanelkager


KANELKAGER, lækre Kanelkager - super lækre i julen

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
ca. 50 stk.
3 1/2 dl hvedemel
1 1/4 dl kartoffelmel
1 1/2 dl Dansukker Sukker
1 tsk kanel
2 tsk Dansukker Vaniljesukker
200 g smør eller margarine

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Bland hvedemel, kartoffelmel, sukker, kanel og vaniljesukker. Skær fedtstoffet i mindre stykker, fordel det i blandingen, og ælt det hele sammen til en dej. Lad dejen hvile 1 time i køleskabet.
2. Del dejen i 5 lige store portioner. Af hver del formes en rulle, som deles i 10 lige store stykker.
3. Hvert stykke trykkes gennem en grundig rengjort hvidløgspresse direkte ned på en bageplade beklædt med bagepapir.
4. Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 12 minutter. Lad kagerne køle af på en bagerist. Opbevares i dåse med tætsluttende låg ved stuetemperatur eller i fryseren.