Anismarengs


Anismarengs - dejlig julekage

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
ca. 30 stk.
2 æggehvider
1 ½ dl Dansukker Sukker
2 knsp. stødt anis
1 tsk. Dansukker Vaniljesukker
Revet skal og saft fra 1 usprøjtet appelsin
50 g mørk chokolade
Margarine og mel til pladen

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Pisk æggehviderne til fast skum. Tilsæt sukker, anis, vaniljesukker og appelsinskal. Sæt dejen på en bageplade med smurt og meldrysset bagepapir. Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 20 minutter. Lad dem køle af på en rist.
Kom chokolade i en lille sprøjtepose i plastic og læg den i en skål med varmt vand indtil chokoladen er smeltet. Klip spidsen af posen, og sprøjt lidt chokolade over marengsene.