Pumpkin soup (græskarsuppe)


PUMPKIN SOUP, opskrift på lækker Græskarsuppe Pumpkin soup, græskarsuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g græskarkød
50 g smør eller margarine
1 spsk Dansukker Rørsukker
3/4 l mælk
1/2 tsk muskatnød
1 fed presset hvidløg
1 tsk salt
1/2 tsk peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær græskarkødet i småstykker. Smelt fedtstoffet i en gryde, og brun græskarkødet let. Tilsæt rørsukkeret, og lad det smelte. Tilsæt mælken under omrøring.
Tilsæt hvidløg, muskatnød, salt og peber. Lad det simre under låg i 20 minutter. Suppen blendes eller presses gennem en si. Smag til, og tilsæt eventuelt flere krydderier.
Suppen serveres varm og sammen med brød.
Hvis du har meget græskarkød til overs, kan du skære det i tern og blanchere det og derefter fryse det ned. Du kan også blende det blancherede græskarkød inden nedfrysning.