Grundopskrift til kødfars


Grundopskrift til kødfars - Svinekød eller oksekød

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g hakket kalv og flæsk
1 æg
3/4 dl Dansukker Fibrex
2 dl vand
1 spsk. kartoffelmel
1 tsk. Dansukker Brun Farin
1 1/2 tsk. salt
2 knsp. hvid peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland Fibrex og vand i en skål, og lad det hvile i 10 minutter.
Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland dem godt.
Variationer
¦ KØDBOLLER: Tilsæt 2–3 spsk. revet løg.
¦ HAMBURGERBØF:Serveres med bløde løg og stegesky.
¦ BØF LINDSTRÖM: Tilsæt 1 dl finthakket rødbede, 1/2 dl finthakket løg og 1 spsk. kapers.
¦ FARSBOLLER: Tilsæt 1/2 dl finthakket persille og 2 dl finthakkede svesker.
¦ BACONBØF: Form bøffer, som rulles ind i hver sin baconskive.
¦ RULLER: Tryk farsen ud til en plade. Skær den ud i 8 firkanter. Læg en oste- og skinkeskive på hver firkant. Rul firkanterne sammen.
¦ FARSRULLER: Tilsæt 1–2 fed presset hvidløg, 1 dl finthakket porre og 1/2 dl hakket persille.