Skinkeroulade


Skinkeroulade, super lækker opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
ca. 12 skiver
4 æg
1/2 tsk salt
1 tsk Rørsukker
1 dl hvedemel
Fyld
1/2 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche, gerne let
1 spsk dijonsennep
2 tsk Rørsukker
2 spsk hakket persille
2 spsk finthakkede porrer
ca. 12 skiver kogt skinke
smør eller margarine til formen

SÃ¥dan tilberedes opskriften
En mættende roulade, som kan serveres til velkomstdrinken.
1. Beklæd en pande på ca. 20x30 cm med folie, som pensles med smør eller margarine.
2. Skil æggeblommerne fra hviderne. Pisk blommerne med salt og sukker. Pisk derefter hviderne stive i en anden skål. Rør skiftevis æggeblomme og mel i æggehviderne.
3. Fordel blandingen i panden, og bag ved 150° i ca. 10 minutter. Vend kagen ud på et fugtigt viskestykke, og fjern folien. Lad kagen køle af.
4. Bland alle ingredienserne til fyldet, undtagen skinken. Fordel blandingen over kagen. Dæk med skinke, og rul sammen til en roulade. Pak rouladen ind i det fugtige viskestykke, og opbevar den i køleskabet, til den skal bruge. Skær rouladen i skiver, og server den til velkomstdrinken.