Sildetærter


SILDE-TÆRTER, opskrift på Sildetærter, dejlig sildeopskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Ca. 200 g groft rugbrød
75 g smør eller margarine
1 spsk Mørk Sirup
Fyld
1 bæger cremefraiche
1 dl piskefløde
1 dl hakket dild
1 dl hakket purløg
1 dl finthakket rødløg
2 dl finthakkede matjessild
2 blade husblas
Garniture
Salat
dild
tomater

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Beklæd 4 portionsforme med husholdningsfilm. Riv eller smuldr brødet. Smelt fedtstoffet. Tilsæt sirup og brødstykker, og rør godt.
2. Fordel brødblandingen i formene, og tryk den godt fast.
3. Pisk fløden til fast skum. Udblød husblassen i rigeligt vand i ca. 5 minutter. Knug vandet ud af den, og smelt den sammen med 2 spsk vand i mikrobølgeovn eller i vandbad.
4. Bland alle ingredienser til fyldet. Fordel fyldet i formene, og stil dem i køleskabet i mindst 2 timer.
5. Tag tærterne ud af formene, og anbring dem på salatblade i asietter. Garner med dild og tomat.