Pitabrød med røget fisk


Pitabrød med røget fisk - dejlig frokost

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 pitabrød
salat efter eget valg
1/2 dl agurkestave
1/2 dl ærter
1/2 dl pillede rejer
1 dl røget fisk, f.eks. makrel, i stykker
1 spsk fintsnittet porre
Dressing
2 spsk ymer
2 spsk fromage frais
1 spsk finthakket dild
1 tsk Flormelis
1/4 tsk wasabi eller
1/2 tsk revet peberrod

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland ingredienserne til dressingen. Skær en åbning i brødet, og fyld grøntsagerne, rejerne og fisken i. Medbring dressingen i et separat bæger, og hæld den over, lige før du skal spise.
Du kan erstatte pitabrødet med en bagt kartoffel, hvis du har adgang til en mikrobølgeovn. Opvarm kartoflen, skær et kryds i den, og kom fyldet i.