Kartoffelomelet med spegepølse


Kartoffelomelet med spegepølse - dejlig omelet

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
250 g kartofler
1 lille finthakket løg
1/2 rød peberfrugt i tern
1 dl majs
50 g spegepølse
2 æg

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skræl kartoflerne, og skær dem i 1 x 1 cm tern, og kog dem møre i letsaltet vand. Skær spegepølsen i strimler. Knæk æggene, og pisk dem let sammen.
Smelt fedtstoffet på en stegepande, helst en teflonstegepande, og steg løgene. Tilsæt derefter kartofler, spegepølse, majs og peberfrugt, og rør rundt. Tilsæt æggene, og sørg for at de fordeles over alle ingredienserne. Steg på svag varme, indtil æggemassen er stivnet i kanten. Vend omeletten ved hjælp af et låg, og steg omeletten på den anden side.
Skær omeletten i trekanter. Suppler madpakken med et stykke frisk frugt og f.eks. en tomat.