Påske karrysild


KARRY-SILD, opskrift på Karrysild - Påskens dejlige sild

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 udvandede saltede sildefileter
2 dl vand
2 dl Dansukker Sukker
1 1/4 dl eddike
5 knuste allehåndekorn
5 knuste sorte eller hvide peberkorn
Sauce
1 dl rødløg i tern
1 dl porre i skiver
1 skrællet æble i tern
2 dl cremefraiche
1 spsk. karry
2 tsk. Dansukker Flormelis
1 knsp. salt

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland ingredienserne til lagen i en kasserolle, og giv dem et opkog. Lad lagen køle af. Skær sildefileterne i små stykker, og læg dem i en skål eller i et glas. Hæld den afkølede lage over, og opbevar det koldt til næste dag.
Rør ingredienserne til saucen sammen. Tag sildefileterne op af lagen, og tør dem på køkkenrulle. Læg sildestykkerne i saucen, og lad dem stå i 1 døgn.