Ingefærmarinerede gulerødder


Ingefærmarinerede gulerødder opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
400 g gulerødder i tynde skiver
Marinade
1 spsk. frisk ingefær i tynde strimler
2 dl eddike
2 dl vand
2 dl Rørsukker
2 tsk. havsalt
1 tsk. hele peberkorn

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Gulerødder og ingefær klargøres.
Bland ingefær, eddike, vand, sukker, salt og peberkorn i en gryde. Giv blandingen et opkog under omrøring, så sukker og salt opløses. Hæld den varme marinade over gulerødderne, og lad blandingen stå i mindst 2 timer og gerne længere.
Gulerødderne serveres kolde, og kan holde sig ca. 2 uger i køleskab. Du kan skifte gulerødderne ud med andre grøntsager, f.eks. champignon eller grønne bønner.