BRANTEVIKS-SILD, opskrift på Brantevikssild - dejlig sildeopskrift til påske eller julebordet
|
Tilberedningstid:
Ikke angivet
|
|
Nødvendige ingredienser
1 kg sildefilet Lage 6 dl vand 1 dl eddike (24 %) 2 spsk. salt Henkogning 3 dl Dansukker Sukker 2 spsk. knuste hvide peberkorn 2 spsk. knust allehånde 2 spsk. citronpeber 2 smuldrede laurbærblade 2 store zittauerløg i tern 2 store rødløg i tern 1 stort bundt hakket dild
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
En klassiker fra Brantevik i Österlen i Skåne. Skyl sildefileterne i koldt vand. Bland ingredienserne til lagen, og lad sildefileterne ligge i lagen i 1 døgn. Tag sildefileterne op, og lad dem dryppe af. Bland alle ingredienser til henkogningen, og kom derefter de afdryppede sildefileter sammen med blandingen i et højt glas. Lad sildefileterne trække i køleskab et par dage.
|
|