Rabarber-muscovadosuppe med friske bær


Rabarber-muscovadosuppe med friske bær - opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 45 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
3/4 l vand
5 dl Dansukker Lyst Muscovadoråsukker
150 g rensede rabarber
250 g blå vindruer
Saft af 1 lime
1 spsk. kartoffelmel
250 g jordbær

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hæld vandet i en gryde. Tilsæt muscovadoråsukker og vindruer, og kog blandingen i 15 minutter. Tilsæt rabarberne, og kog i yderligere 5 minutter. Si frugten fra. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand, og jævn suppen. Tilsæt limesaften. Skær jordbærrene i skiver, og fordel dem i 4 skåle. Hæld suppen over. Suppen smager godt både varm, lun og kold.