Kold rabarbersuppe i glas


Kold rabarbersuppe i glas - opskrift dessert/suppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1/2 kg rabarber i tern
1 lille stykke frisk ingefær (på størrelse med en sukkerknald)
7 dl vand
1-1 1/2 dl Dansukker Sukker
Jævning
2 spsk. kartoffelmel
1/2 dl vand
Pynt
1 citron i tynde skiver
Isterninger

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog rabarber, ingefær og vand i 5 minutter. Si rabarber og ingefær, og giv suppen et opkog. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand, og jævn suppen. Lad det køle af. Smag til med sukker. Stil det koldt. Tilsæt citronskiver og isterninger inden servering. Server eventuelt et lille stykke kage til suppen.