Kirsebærsuppe med kanelflødeskum


Kirsebærsuppe med kanelflødeskum - opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(6 personer)
1/2-1 l kirsebær
1/2 l vand
2 dl rødvin
2 kanelstænger
2 dl Dansukker Rørsukker
1 tsk. Dansukker Vaniljesukker med ægte vanilje
1 spsk. kartoffelmel
2 dl piskefløde
1 tsk. stødt kanel
2 tsk. Dansukker Rørsukker Flormelis

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skyl kirsebærrene, og tag stenene ud.
Rør vin, vand, rørsukker, kanel og kirsebær sammen i en kasserolle. Kog det op, og lad det simre i 5 minutter. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand, og jævn suppen. Tilsæt vaniljesukker.
Lad det køle af. Si bærrene fra (gem dem, og server dem til is). Pisk fløden stiv sammen med flormelis og kanel. Server suppen med kanelflødeskum og eventuelt en kage eller kammerjunkere.