Kylling med lime og timian


Kylling, opskrift på Kylling med lime og timian

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 kyllingefileter
1/2 dl salatløg i skiver
2 tsk. frisk timian
2 finthakkede eller revne fed hvidløg
Saft af 1 lime
2 tsk. Dansukker Lys Sirup
2 spsk. flydende margarine
1 tsk. salt
2-3 knsp. sort peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær fileterne op i den ene side, og fold dem ud. Læg dem i et smurt ildfast fad. Bland salatløg, timian, hvidløg, limesaft, sirup, margarine, salt og peber. Fordel blandingen på kødet. Dæk fadet med plastfolie, og stil det i køleskab i et par timer, gerne natten over.
Sæt ovnen på 175°. Dæk fadet med alufolie, og steg retten i 20 minutter. Tag folien af, og skru op på 250°, og sæt fadet ind igen, så kyllingen tager farve. Serveres f.eks. med stegt ris med okra.