Kokos panerede rejer


Kokos panerede rejer - Dejlige rejer med kokos

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
20 store rejer
Marinade
2 revne eller finthakkede fed hvidløg
1 spsk. friskpresset citronsaft
2 tsk. Dansukker Mørkt Muscovadoråsukker
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. sort peber
Panering
4 spsk. kokosmel
2 spsk. finthakket purløg
2 sammenpiskede æg
Stegning
Olie
Garnering
Limebåde, bladpersille

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Pil rejerne. Men lad halen blive tilbage. Bland hvidløg, citronsaft, muscovadoråsukker, salt og peber til marinaden i en skål. Tilsæt rejerne. Lad blandingen stå i køleskab i ca. 1 time. Bland kokos og purløg på en tallerken. Slå æggene ud i en skål. Dyp først rejerne i de sammenpiskede æg, og vend dem derefter i kokosblandingen. Steg dem i opvarmet olie i ca. 1 minut.