Cubanske koteletter


CUBANSKE KOTELETTER, opskrift på Cubanske koteletter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 svinekoteletter eller 8 dobbelte lammekoteletter
Krydderiblanding
2 tsk. chilipulver
1 knsp. cayennepeber
1 knsp. stødt nellike
1 knsp. stødt allehånde
1 knsp. spidskommen
1 knsp. kanel
2 tsk. Dansukker Rørsukker
3 spsk. Olie
Salsa
1 mango
1 papaya
3-4 tomater
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 tsk. hvid balsamicovineddike
1 revet eller finthakket fed hvidløg
1/4 rød chili
1 spsk. finthakket, frisk basilikum

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland ingredienserne til krydderiblandingen. Pensl blandingen på kødet. Stil retten i køleskab i 3-4 timer. Grill koteletterne i 3-4 minutter på hver side, lidt kortere tid for lammekoteletterne.
Skræl frugterne, og skær frugtkødet i små tern. Del tomaterne, og fjern kernerne. Skær tomatkødet i tern. Fjern kernerne i chilien, og skær den i meget små tern. Bland ingredienserne til salsaen, og lad blandingen trække i køleskab i et par timer.