Cremet spinatsuppe


SPINATSUPPE, opskrift Cremet spinatsuppe - suppe opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2 spsk. smør eller margarine
1 finthakket zittauerløg
2 tsk. Dansukker Rørsukker
500 g frisk spinat
1 l grøntsagsbouillon
1 knsp. muskatnød
3 dl madlavningsfløde
Salt og peber efter behag
Frisk purløg

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Smelt fedtstoffet i en gryde. Tilsæt løg og sukker, og svits det i et par minutter. Tilsæt spinaten, og steg det i yderligere et par minutter under låg. Tag grøntsagerne op, og hak dem fint, eller bland dem med lidt af bouillonen. Hæld grøntsagerne tilbage i gryden, og tilsæt resten af bouillonen samt muskatnød. Krydres med salt og peber. Koges i 5 minutter. Tilsæt fløde, og varm retten, men kog den ikke. Garnér suppen med klippet purløg.