Kransekage stykker


KRANSEKAGE STYKKER, opskrift Kransekage - en flot og højtidelig spise

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(6 personer)
Bagværk
500 g råmarcipan
200 g Dansukker Flormelis
ca. 1 æggehvide
Glasur
175 g Dansukker Flormelis
1 æggehvide (pasteuriseret)
1/2 tsk. eddike

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bagværk
Marcipan og flormelis blandes sammen. Pisk æggehviden let og ælt den i lidt ad gangen.
Konsistensen skal være blød, men ikke klistret. Rul kransekagemassen i 2 cm tykke pølser. Form pølserne til trekanter, tryk dem let foroven, så de danner en "tagryg". Skær i stykker, ca. 5 cm lange og sæt stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 230°C i 8-10 min. Til de er gyldne. Lad dem afkøle på pladen.
Glasur
Rør flormelis med æggehvide og eddike. Kom glasuren i et pergamentkræmmerhus, klip et lille hul i spidsen og sprøjter tværstriber på de afkølede kransekagerne.