Suppeboller - brød til suppen


SUPPE-BOLER, Opskrift på Suppe-boller

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
ca. 14 stk
25 g gær
3 dl lunken mælk
2 spsk olie
1 tsk salt
1 spsk Dansukker Rørsukker
1 sammenpisket æg
7-8 dl hvedemel
Fyld
1 løg
1 spsk margarine
1 fed presset hvidløg
100 g friske spinatblade
2 dl reven ost

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Smuldr gæren i en skål. Tilsæt mælk, olie, salt og rørsukker, og rør, til gæren er opløst. Tilsæt ægget.
2. Tilsæt melet lidt ad gangen, til dejen slipper skålens kanter. Lad dejen hæve under et viskestykke i 30-45 minutter.
3. Pil og hak løget, og steg løg og hvidløg i margarinen, til løget bliver blødt. Tilsæt spinat. Lad fyldet køle af.
4. Læg dejen på et melet underlag, og ælt den smidig. Rul dejen ud til et rektangel på 35 x 50 cm. Fordel løg/spinatblandingen over dejen, og drys med ost. Rul dejen sammen.
5. Skær rullen i 3-4 cm brede stykker, og læg dem i forme. Lad stykkerne hæve under et viskestykke i 40 minutter.
6. Suppeboller bages nederst i ovnen ved 225° i ca. 15 minutter. Lad bollerne køle af på en rist. Serveres nybagte til f.eks. "Aigo-boulido".